مزایا و ویژگی های اصلی یخچال قصابی چیست؟ انواع مختلف یخچال های قصابی کدامند؟ چگونه می توان به نحو احسن از یخچال های قصابی استفاده کرد؟ از خصوصیاتی که یخچال های قصابی دارند این است که به راحتی می توان آن ها را نظافت و تمیز کرد و از لحاظ بهداشتی نیز گوشت را سالم نگه می دارند. این یخچال ها را در فروشگاه های بزرگ پروتئینی و قصابی ها می بینید. در این مقاله مزایا و ویژگی های اصلی یخچال قصابی را بررسی می کنیم.
مزایا و ویژگی های اصلی یخچال قصابی
ظاهر شیک و جذاب یخچال قصابی
در ساخت انواع یخچال های قصابی از ورقه های استیل به همراه شیشه های شفاف و نشکن استفاده شده است که موجب شده است این یخچال ها ظاهری شیک و جذاب داشته باشند. این یخچال ها فضای باز و بزرگ دارند محصولات داخل آن ها به راحتی دیده می شود. در بسیاری از فروشگاه ها به ویژه فروشگاه های زنجیره ای لازم است که محصولات گوشتی و پروتئینی در دسترس مصرف کنندگان باشد و آن ها به راحتی بتوانند محصولات داخل یخچال را ببینند که یخچال های قصابی چنین ویژگی دارند و طراحی آن ها به گونه ای است که محصولات داخل آن به راحتی دیده می شود.
ظرفیت بالای جهت نگه داری محصولات
بسیاری از یخچال های فروشگاهی دارای ظاهر کوچکی هستند، اما با همان ظاهر کوچک ظرفیت بالای جهت نگه داری فرآورده های گوشتی و پروتئینی دارند چون به صورت طبقه بندی شده نیز می باشند و می توان تعداد بیش تری از محصولات گوشتی را در داخل آن ها نگه داشت. البته برخی از انواع یخچال ها که در قصابی ها استفاده می شود طبقه بندی شده نیستند. به این ترتیب می توان لاشه گوسفند یا گوساله را به صورت کامل در داخل آن قرار داد.
ویژگی ظرفیت سرمایشی خوب یخچال قصابی
از مهم ترین ویژگی ها و مزایایی که یخچال های قصابی دارند ظرفیت سرمایشی بالا و مناسب آن ها است که موجب شده است یک گزینه ایده آل جهت نگه داری محصولات گوشتی و پروتئینی باشند.
طراحی و ابعاد متنوع
یخچال های قصابی در دسته یخچال های صنعتی قرار می گیرند که در حال حاضر در ابعاد، اندازه، طراحی ها و مدل های مختلف طراحی و تولید می شوند. از جمله این یخچال ها می توان یخچال قصابی ویترینی را نام برد. هر کدام از یخچال هایی که به نام یخچال قصابی تولید و عرضه می شوند ویژگی ها و مزایای خاصی دارند و جهت نگه داری انواع محصولات گوشتی، مرغ، ماهی و محصولات پروتئینی مناسب هستند و به طور کلی به صورت ایستاده طراحی می شوند و محصولاتی که داخل آن نگه داری می شود زیر دمای اتاق و دمای بالاتر از نقطه انجماد آب هستند.
دارای عملکرد بهینه و مناسب
یخچال های قصابی نیز مانند دیگر یخچال های صنعتی به صورت یخچال های بالای صفر و زیر صفر تولید می شوند و انتخاب کردن یخچال مناسب با شرایط فروشگاه و قصابی دقیقاً به نظر مصرف کننده بستگی دارد و این که قرار است چه محصولاتی را داخل آن نگه داری کنند. معمولاً اگر قرار است شما محصولات گوشتی منجمد شده را در داخل این یخچال ها نگه داری کنید، پس به یخچالی نیاز دارید که زیر صفر باشد، اما اگر هدف شما عرضه کردن محصولات پروتئینی و گوشتی به صورت گرم است، باید یخچال بالای صفر را انتخاب کنید. نکته مهم دیگر در خصوص این گونه یخچال ها ظرفیت سرمایشی آن ها می باشد، یعنی باید بین ظرفیت سرمایشی و هم چنین ابعاد و ظرفیت یخچال یک تناسب درست و صحیح وجود داشته باشد، چون اگر ظرفیت سرمایشی یخچال بیش تر از حد تعادل آن باشد، دمای محصولات نیز بالا خواهد بود، در نتیجه موجب فاسد شدن و از بین رفتن آن ها می شود. علاوه بر آن یخچالی که خریداری می کنید با وجودی که خیال تان را از جهت نگه داری محصولات گوشتی راحت می کند، اما به معنای هزینه های بیش تر نیست و بهتر است که در خرید آن به قیمت های آن نیز توجه داشته باشید.
سخن پایانی
در این مقاله مزایا و ویژگی های اصلی یخچال قصابی را بررسی کردیم. گفتیم که یخچال های قصابی جز گروه یخچال های صنعتی طبقه بندی می شوند و در فروشگاه های بزرگ محصولات پروتئینی و قصابی ها و حتی در فروشگاه های زنجیره ای استفاده می شوند. این یخچال ها نیز دارای طراحی و تنوع در ساخت هستند و در ابعاد و اندازه های متفاوتی تولید می شوند. در سایت https://vafaeisarma.ir/ بیش تر با مزایا و ویژگی های اصلی یخچال قصابی آشنا شوید.